Privacybeleid

 

                  Privacy beleid

 

Animals & Garden Twenty 7 respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw bestemming.

 

Animals & Garden Twenty 7 zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij de uitvoering van uw bestelling.

 

 

De verzamelde gegevens die Animals & Garden Twenty 7 gebruikt om haar klanten de volgende diensten te leveren:

·      Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, emailadres, afleveringsadres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en  u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

·      Om het winkelen zo aangenaam mogelijk te laten zijn slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u producten aanbevelen die mogelijk interessant vindt.

·      Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u per email te informeren over de ontwikkeling van de  website en over speciale aanbiedingen en leuke acties.. Als u dit niet wilt dan kunt u dit doorgeven via email.

·      Als u een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure server. In uw Animals & Garden Twenty 7 account slaan we informatie op zoals: uw naam en adres, telefoonnummer, emailadres, spaarpunten, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

·      Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

·      Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren

·      Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres, telefoonnummer en email adres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) telefonisch of per email te benaderen.